Бухгалтерський облік: минуле і сучасне - Ткаченко, Надія Марківна (My University, 2009)
Досліджено питання теорії бухгалтерського обліку, початок появи бухгалтерії, існування бухгалтерського обліку у світі, початок розвитку управлінського обліку, гармонізація стандартів бухгалтерського обліку. The question of accounting theory, the beginning of the emergence of accounting, the existence of accounting in the world, beginning the development of management accounting, harmonization of accounting standards.
Keywords: бухгалтерський облік; історія бухгалтерського обліку; управлінський облік; accounting; history of accounting; management accounting; кафедра обліку і аудиту