Удосконалення способу виготовлення комбікорму для кролів - Соснова, М. А.; Баранников, Є. І.; Музиченко, І. В.; Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович (My University, 2010)
В основу тез доповіді покладено дослідження нового способу виготовлення комбікорму для кролів, що дозволяє покращити його запах. At the heart of abstract is using the new method of crawls stern production that allows to improve its aroma.
Keywords: кролі; запах; овочі; crawls; aroma; vegetables; кафедра технології зберігання і переробки зерна