Збут продукції підприємств харчової промисловості в умовах становлення ринку - Шаповал, Олена Федорівна (My University, 1997)
В тезах доповіді обгрунтована необхідність вдосконалення системи збуту продукції підприємств харчової промисловості.
Keywords: збут продукції; підприємства харчової промисловості; сбыт продукции; предприятия пищевой промышленности; product sale; food industry enterprises; кафедра маркетингу