Дослідження якісних показників твердих носіїв ароматичних речовин для виробництва натуральних сухих ароматизаторів - Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія Епінетівна (My University, 2012)
Виробництво і споживання порошкоподібних та гранульованих концентратів напоїв на натуральній основі з використанням ароматизаторів є актуальною проблемою в світі. В Україні виробництво порошкоподібних та гранульованих концентрів напоїв стримується відсутністю ефективних технологій виробництва і сучасного апаратурного оформлення. Production and consumption of powdered and granular beverage concentrates based on natural flavors is using topical problem in the world. In Ukraine, the production of powdered and granular beverage concentrations constrained by the lack of efficient manufacturing technologies and advanced hardware design.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; ароматизатор; концентрат гранульований; напої; aromatization; концентрат порошковий; beverages