Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна2023-04-122023-04-122022Левківська, Т. М. Використання пасти з волоських горіхів при виробництві консервованих продуктів / Т. М. Левківська, О. В. Дущак // Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи : матеріали I-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 09 грудня 2022 року, м. Київ. – Київ : ГО “МАН”, 2022. – С. 78-79https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40081У консервній промисловості основною сировиною є плоди та овочі, особливістю яких є високий вміст вуглеводів та низький вміст білків. Винятком є бобові культури та горіхи. На сьогодні волоський горіх займає провідне місце з сільськогосподарських культур. Державний реєстр сортів рослин, придатних для поширення в Україні, налічує 19 сортів волоського горіха.горіхиплодоовочева сировинахарчоконцентратихарчові продуктикафедра технології консервуванняВикористання пасти з волоських горіхів при виробництві консервованих продуктівThesis