Концептуальна модель внутрішнього аудиту на підприємстві - Колос, Ірина Василівна; Радіонова, Наталія Йосипівна (My University, 2013)
Розкрито економічну сутність внутрішнього аудиту. Запропоновано концептуальну модель внутрішнього аудиту, яка поєднує ієрархічну корпоративну й особистісну збалансовані системи показників за шістьма взаємопов’язаними аспектами діяльності підприємства. Раскрыта экономическая сущность внутреннего аудита. The economic essence of Internal Audit is revealed. The conceptual model of internal audit is offered with use hierarchical corporate and personal the balanced scorecard on the following aspects: investors, including owners and creditors, finance, clients, business processes, personnel, society.
Keywords: внутрішній аудит; збалансована система показників; концептуальна модель; internal audit; balanced scorecard; conceptual model; кафедра обліку і аудиту