Швед, Тетяна Володимирівна2013-01-142013-01-142009Швед, Т. В. Проблеми розвитку харчової промисловості України в сучасних умовах / Т. В. Швед // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 31. – С. 108-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5242В даній статті розглядаються проблеми розвитку харчової промисловості в Україні. Застарілість матеріально-технічної бази та низький рівень якості продукції ставить перед державою та суспільством необхідність вибору та застосування дієвих засобів впливу. У зв’язку з цим, дослідження означених питань набуває особливої актуальності. This article is about the one of the main problems of food industry in modern terms in Ukraine. The ramshackleness of material and technical base and low level of quality of products increase the necessity of government regulation.otherхарчова промисловістьматеріально-технічна базаякість продукціїінвестиціїfood industrymaterial and technical basethe quality of productsinvestmentsкафедра економічної теоріїПроблеми розвитку харчової промисловості України в сучасних умовахArticle