Сучасні напрями розширення асортименту закусок у спеціалізованій мережі закладів ресторанного господарства - Сова, А. В.; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2021)
В раціоні харчування людини велике значення мають закуски. необхідності розширення асортименту закусок у спеціалізованій мережі закладів ресторанного господарства та підвищення їх харчової цінності.На основі аналітичного огляду літератури зробити висновки щодо можливості удосконалення технологій та збільшення харчової цінності продуктів.
Keywords: закуски; технологія; збільшення харчової цінності; snacks; technology; increased nutritional value; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції