Сова, А. В.Корецька, Ірина Львівна2021-12-092021-12-092021Сова, А. В. Сучасні напрями розширення асортименту закусок у спеціалізованій мережі закладів ресторанного господарства / А. В. Сова, І. Л. Корецька // Виклики сьогодення та новації у харчових технологіях і готельно-ресторанному бізнесі : збірник тез, 27 травня 2021р. – Київ : ККІБП, 2021. – С. 107–108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36786В раціоні харчування людини велике значення мають закуски. необхідності розширення асортименту закусок у спеціалізованій мережі закладів ресторанного господарства та підвищення їх харчової цінності.На основі аналітичного огляду літератури зробити висновки щодо можливості удосконалення технологій та збільшення харчової цінності продуктів.otherзакускитехнологіязбільшення харчової цінностіsnackstechnologyincreased nutritional valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСучасні напрями розширення асортименту закусок у спеціалізованій мережі закладів ресторанного господарстваThesis