Іващук, Вячеслав Віталійович2013-04-152013-04-152012Іващук, В. В. Ефективне керування технологічним процесом виготовлення асортименту хлібобулочної продукції / В. В. Іващук // АВТОМАТИКА / АUTOMATICS-2012 : матеріали XIX Міжнародної конференції з автоматичного управління, 26-28 вересня 2012 р. - К. : НУХТ, 2012. - С. 201.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7489В даній статті був представлений процес контролю технології випічки широкого асортименту хлібобулочних виробів. Також був представлений стан збереження якісних характеристик продукції, стабілізація виходу готової продукції,геометрія продукції.otherасортиментзернові продуктиградієнт температуриассортиментзерновые продуктыградиент температурыrangegrain productstemperature gradientкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаЕфективне керування технологічним процесом виготовлення асортименту хлібобулочної продукціїThesis