Політична нестабільність в країні як негативний фактор розвитку туристичної сфери держави (на прикладі країн Північної Африки) - Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2011)
У статті розглянуто особливості впливу політичної нестабільності в країні на розвиток її туристичної сфери. Проаналізовано стан туристичної сфери країн Північної Африки в дореволюційний та постреволюційний період. In the article the features of influence of political instability are considered in a country on development of her tourist sphere. The state of tourist sphere of countries of North Africa is analyzed in a pre-revolution and post-revolutionary period.
Keywords: Північна Африка; політика; революція; туризм; tourism; North Africa; policy; revolution; кафедра туристичного та готельного бізнесу