Хорунжа, Тетяна ОлегівнаПасічний, Василь Миколайович2024-11-202022Харунжа, Т. О. Технології пастеризованих ковбасних виробів, збагачених гемовим залізом / Т. О. Харунжа, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ, 2022. – С. 166–167.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45860Описано результати досліджень пастеризованих ковбас з гемовим залізом.The results of research on pasteurized sausages with heme iron are described.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівгемове залізоковбасні виробиheme ironsausage productsТехнології пастеризованих ковбасних виробів збагачених гемовим залізомThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590