Гойко, Ірина Юріївна2014-10-212014-10-212014Гойко, І. Ю. Використання кореня імбиру у розробленні безалкогольних напоїв функціонального призначення / І. Ю. Гойко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17526Один із основних напрямів розроблення функціональних напоїв - збагачення їх функціональними інгредієнтами. На сьогодні спостерігається стійка тенденція використовувати в якості збагачувачів рослинну сировину, в тому числі пряно-ароматичну. One of the main directions of development of functional beverages - enriching their functional ingredients. Today there is a steady trend used as a dresser plant material, including aromatic.otherбезалкогольні напоїрослинна сировинаімбирsoft drinksherbsgingerкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання кореня імбиру у розробленні безалкогольних напоїв функціонального призначенняOther