Шиян, Петро ЛеонідовичСосницький, Віталій ВолодимировичШевченко, Олександр ЮхимовичКириленко, Роман Григорович2022-06-302022-06-302022Алкогольні напої - досвід поколінь (технологія, обладнання, рецептури) : монографія / П. Л. Шиян, В. В. Сосницький, О. Ю. Шевченко, Р. Г. Кириленко. – Київ : Інтерсервіс, 2022. – 361 с.978-966-999-246-8https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37698Книга про виноробство та винокуріння від старовинних часів до сучасності, досвід, традиції та рецептури виготовлення високоякісних алкогольних напоїв. Наведені оригінальні технології та обладнання для виготовлення широкого спектра алкогольних напоїв і харчового спирту в домашніх умовах, умовах фермерських господарств та готельно-ресторанних комплексів. Книга розрахована на широкий загал фахівців, шанувальників високоякісних напоїв, які хотіли б удосконалити власну майстерність, студентів коледжів і вузів харчового спрямування, в т.ч. тих, хто навчається за освітніми програмами «Технології продуктів бродіння і виноробства», «Готельна і ресторанна справа», «Туризмознавство», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології харчування» тощо. Рекомендована Вченою радою Національного університету харчових технологій (Протокол №9 від 28.04.2022).otherалкогольні напоїдосвід поколіньтехнологіяобладнаннярецептурикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра процесів і апаратів харчових виробництвАлкогольні напої - досвід поколіньBook