Банкрутство підприємства як економічне явище - Солодуха, Наталія Валеріївна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2015)
Розглядаються сутність, причини банкрутства підприємства та методи оздоровлення підприємства. The nature and reasons of enterprise's bankruptcy and methods of enterprise's reabilitation are considered.
Keywords: банкрутство; причини банкрутства; insolvency; reasons of insolvency; кафедра економіки праці та менеджменту