Склад масляної пасти для хворих на цукровий діабет (Патент на корисну модель № 85510) - Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Буравець, Катерина Борисівна (My University, 2013)
Розроблено склад масляної пасти для хворих на цукровий діабет з гарними органолептичними та профілактичними властивостями. Developed butter pasta for diabetics with good organoleptic characteristics.
Keywords: масляна паста; калина; діабет; butter paste; snowballs; diabetes; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів