Специфічні риси банківського маркетингу - Восколович, Людмила Володимирівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2016)
Розглядаються специфічні риси маркетингу у банківській сфері. The specific features of marketing in banking are considered.
Keywords: маркетинг; маркетинг послуг; банківський маркетинг; marketing; marketing of services; bank marketing; кафедра маркетингу