Федулова, Ірина Валентинівна2015-06-172015-06-172012Федулов, І. В. Формування фонду споживання основних харчових продуктів / І. В. Федулова // Перспективи розвитку економікиУкраїни : матеріали УІІ Міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк, 29-30 травня 2012 р. - Луцьк, 2012. - С. 32-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21166Формування фонду споживання в Україні перебуває під впливом комплексу складних чинників, які поділяються на внутрішні і зовнішні. До внутрішніх чинників належать: ефективність аграрного сектора економіки, рівень і розподіл доходів споживачів, природні умови, стан і якість земельних ресурсів; низька якість життя в сільській місцевості. Серед головних зовнішніх чинників виділяються: кон’юнктура світового ринку сільськогосподарської продукції і продовольства, ступінь відкритості ринків. Fund Formation consumption in Ukraine is under the influence of complex factors, which are divided into internal and external. The internal factors include: efficiency of the agricultural sector, the level and distribution of income consumers, environmental conditions, condition and quality of land resources; poor quality of life in rural areas. The main external factors are: world market for agricultural products and food, the openness of markets.otherкафедра економіки праці та менеджментуфонд споживанняconsumption fundФормування фонду споживання основних харчових продуктів