Розробка сирокопчених ковбас для гурманів - Пешук, Людмила Василівна; Рябовол, Максим Вiталiйович; Клименко, Анатолій Васильович (My University, 2013)
Актуальність роботи є пошук нових джерел біологічно активних трав в ковбасному виробництві для розширення спектру продуктів гастроному. Необхідно, щоб виправдати процеси, засновані склад рецепта і економічну доцільність. Relevance of the work is to find new sources of biologically active herbs in sausage production to expand the range of deli products. Necessary to justify the prescription composition based processes and economic feasibility.
Keywords: копчена ковбаса; м'ясо; розмарін; чебрець; какао-боби; smoked sausage; meat; rosemary; thyme; cocoa beans; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів