Пешук, Людмила ВасилівнаРябовол, Максим ВiталiйовичКлименко, Анатолій Васильович2015-06-192015-06-192013Пешук, Л. В. Розробка сирокопчених ковбас для гурманів / Л. В. Пешук, М. В. Рябовол, А. В. Клименко // Ukrainian food journal. – 2013. – Vol. 3, Issue 2. – С. 186–191.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21229Актуальність роботи є пошук нових джерел біологічно активних трав в ковбасному виробництві для розширення спектру продуктів гастроному. Необхідно, щоб виправдати процеси, засновані склад рецепта і економічну доцільність. Relevance of the work is to find new sources of biologically active herbs in sausage production to expand the range of deli products. Necessary to justify the prescription composition based processes and economic feasibility.otherкопчена ковбасам'ясорозмарінчебрецькакао-бобиsmoked sausagemeatrosemarythymecocoa beansкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка сирокопчених ковбас для гурманівArticle