Зуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаГорзей (Пасічник), Олена Володимирівна2016-10-042016-10-042013Кулініч, В. І. Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарства / В. І. Кулініч, О. В. Пасічник // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 127-128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24295Сучасна людина прагне за короткий проміжок часу отримати максимальний результат, до комплексного розуміння якого включають співвідношення якості, матеріальних затрат та позитивного ефекту у тому чи іншому його прояві. Ці зміни мають своє відображення і в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі. Modern man seeks a short time to get maximum results, to a comprehensive understanding of which include quality ratio, material costs and a positive effect in a particular manifestation of it. These changes are reflected in the food and restaurant business.uk-UKзаклади ресторанного господарстваресторанний бізнесміні - виробництаinstitutions restaurant industryrestaurant businessmini - productionОбгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарстваOther