Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарства - Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна (My University, 2013)
Сучасна людина прагне за короткий проміжок часу отримати максимальний результат, до комплексного розуміння якого включають співвідношення якості, матеріальних затрат та позитивного ефекту у тому чи іншому його прояві. Ці зміни мають своє відображення і в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі.
Keywords: заклад ресторанного господарства; ресторанний бізнес; мінівиробництво