Семенова, Анастасія БорисівнаДробот, Віра Іванівна2014-07-102014-07-102014Семенова, А. Обгрунтування складу рецептурної композиції з суцільнозмеленого борошна спельти та гречаних пластівців / Анастасія Семенова, Віра Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 172-173.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16060До рецептурної композиції на основі суцільнозмеленого борошна спельти доцільно включати 15 % гречаних пластівців, З % СПК та 0,2 % АК, з метою отримання готових виробів підвищеної харчової цінності з достатніми органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. By prescription compositions based spelled flour is appropriate to include 15% of buckwheat cereal, With IBS% and 0.2% AL to obtain finished products of high nutritional value with good organoleptic and physico-chemical quality parameters.uk-UKгречані пластівцірецептурна композиціясуцільнозмелене борошноbuckwheat flakesprescription compositionwholegrain flourкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОбгрунтування складу рецептурної композиції з суцільнозмеленого борошна спельти та гречаних пластівцівOther