Обгрунтування складу рецептурної композиції з суцільнозмеленого борошна спельти та гречаних пластівців - Семенова, Анастасія Борисівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2014)
До рецептурної композиції на основі суцільнозмеленого борошна спельти доцільно включати 15 % гречаних пластівців, З % СПК та 0,2 % АК, з метою отримання готових виробів підвищеної харчової цінності з достатніми органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. By prescription compositions based spelled flour is appropriate to include 15% of buckwheat cereal, With IBS% and 0.2% AL to obtain finished products of high nutritional value with good organoleptic and physico-chemical quality parameters.
Keywords: гречані пластівці; рецептурна композиція; суцільнозмелене борошно; buckwheat flakes; prescription composition; wholegrain flour; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів