Лахно, Анастасія ІгорівнаЯкобчук, Роман Леонідович2023-03-212023-03-212022Лахно, А. І. Переваги і недоліки використання індукційних котлів при опаленні готельних підприємств / А. І. Лахно, Р. Л. Якобчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 148https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39262Наведені переваги та недоліки застосування індукційних котлів при опаленні готельних підприємств. Різниця в ціні між індукційним і теновим котлом окуповується протягом першого опалювального сезону, і чим холодніше на вулиці, тим швидше він окупиться. Introducing the perevag and short stagnation of induction boilers in case of scorched hotel facilities. The difference in prices between induction and shady boilers pays off during the first scorching season, and the colder it is on the streets, the quicker the wines pay off.індукційний котелавтономні системи опаленняinduction boilerautonomous scorching systemsкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняПереваги і недоліки використання індукційних котлів при опаленні готельних підприємствThesis