Переваги і недоліки використання індукційних котлів при опаленні готельних підприємств - Лахно, Анастасія Ігорівна; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2022)
Наведені переваги та недоліки застосування індукційних котлів при опаленні готельних підприємств. Різниця в ціні між індукційним і теновим котлом окуповується протягом першого опалювального сезону, і чим холодніше на вулиці, тим швидше він окупиться. Introducing the perevag and short stagnation of induction boilers in case of scorched hotel facilities. The difference in prices between induction and shady boilers pays off during the first scorching season, and the colder it is on the streets, the quicker the wines pay off.
Keywords: індукційний котел; автономні системи опалення; induction boiler; autonomous scorching systems; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування