Перспективи і подальший розвиток національної системи масових електронних платежів (НСМЕП) в Україні - Ситник, Інна Петрівна (My University, 2014)
Національна система масових електронних платежів (НСМЕП) – це внутрішньодержавна банківська багатоемітентна платіжна система масових платежів, в якій розрахунки за товари та послуги, одержання готівки та інші операції здійснюються за допомогою платіжних смарт-карток за технологією, що розроблена Національним банком України. National System of Mass Electronic Payments (NSMEP) - a domestic bank bahatoemitentna payment system mass payments, which payments for goods and services, receiving cash and other transactions made using payment smart card technology, developed by the National Bank of Ukraine
Keywords: національна система масових електронних платежів (НСМЕП); Національний банк України; national System of Mass Electronic Payments (NSMEP); National Bank of Ukraine; кафедра фінансів