Економічна інтерпретація та економічний аналіз симетричних двоїстих задач з допомогою Ms Excel - Листопад, Володимир Васильович (My University, 2015)
У статті проілюстровано комбінований підхід( традиційний та засобами MsExcel) до розв’язання та економічного аналізу симетричних двоїстих задач математичного програмування.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; пряма та двоїста задачі; економічний аналіз; економічна інтерпретація; рентабельність продукції; симетричні задачі; дефіцитність та взаємозамінність ресурсів; прямая и двоистая задачи; экономическая интерпретация; экономический анализ; симметрические задачи; рентабельность продукции; дефицитность и взаимозаменяемость ресурсов; direct and dual tasks; economic interpretation; economic analysis; symmetric tasks; profitability of products; scarcity and interchangeability of resources