Фінансовий ринок - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2008)
Досліджено фінансовий ринок, його сегменти: грошовий, валютний, фондовий, кредитний, цінних паперів, фінансових послуг. Визначені основні напрями регулювання фінансового ринку, проведена оцінка діяльності фінансових посередників: банків, кредитних спілок, компаній, фондів. Обґрунтовано класифікацію цінних паперів та операції фондової біржі. Estimation essence of financial market, of it segments: money, currency, stock, credit, securities and financial service. Determine basic directions regulation of financial the market, receive appraisal activities of financial mediators: banks, credit unions, company, funds. Classification securities and operations of stock exchange are reasons.
Keywords: фінансові послуги; фондова біржа; фінансовий ринок; деривативи; financial service; stock exchange; financial market; financial mediations; derivations; money; currency; stock; securities; кафедра фінансів