Забезпеченням інваріантності ультразвукового інтерференційного рівнеміра на стоячій хвилі в системі нормалізації молока в ємностях - Рішан, Олександр Йосипович; Бородкіна, Юлія Миколаївна (My University, 2012)
Наведені результати розробки та досліджень методів компенсації збурень (вплив турбулентності та зміна температури) в зоні вимірювання ультразвукового інтерференційного первинного вимірювального перетворювача на стоячій хвилі, який призначений для вимірювання рівня молоко при його нормалізації у ємностях. Приведені залежності по розрахунку додаткових похибок від впливу збурень та обгрунтування способів їх компенсації.
Keywords: стояча хвиля; рівнемір ультразвуковий; жир молочний; нормалізація молока; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка