Залежність ефективності організаційного розвитку та етапів життєвого циклу підприємств хлібопекарської промисловості - Ралко, Олександра Сергіївна (My University, 2013)
Специфіка хлібопекарської галузі та ринку хліба і хлібобулочних виробів полягає у їх відносній стабільності, оскільки хлібопекарська галузь є традиційною галуззю харчової промисловості, наведемо характеристику етапів життєвого циклу, на яких знаходяться підприємства хлібопекарської промисловості.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; організаційний розвиток; етапи життєвого циклу підприємств; хлібопекарська промисловість; организационное развитие; этапы жизненного цикла предприятий; хлебопекарная промышленность; organizational development; stages of the life cycle of enterprises; baking industry