Коропець, Анна Романівна2024-03-122024-03-122023Коропець, А. Р. Удосконалення окремих елементів системи управління якістю виробництва сиру твердого Чеддер (з низькою температурою другого нагрівання) для оператора ринку ТОВ «Кролевецький Маслозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Коропець Анна Романівна ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2023. – 129 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42172ukкафедра експертизи харчових продуктівсир твердий ЧеддерТОВ «Кролевецький Маслозавод»система управління якістюудосконаленняУдосконалення окремих елементів системи управління якістю виробництва сиру твердого Чеддер (з низькою температурою другого нагрівання) для оператора ринку ТОВ «Кролевецький Маслозавод»Other