Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості - Національний університет харчових технологій (My University, 2015)
Розглянуто сучасні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості із дослідженням організації обліково-аналітичної, фінансово-інвестиційної, маркетингової діяльності із врахуванням їх галузевих особливостей. Це дозволить більш ефективно формувати та реалізовувати стратегії розвитку галузі з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Modern problems of economic and social development of the food industry with research and analysis of accounting, financial, investment, marketing activity on account of their industrial features. This will more effectively formulate and implement development strategy, taking into account national and international experience.
Keywords: харчова промисловість; обліково-аналітична діяльність; фінансово-інвестиційна діяльність; маркетингова діяльність; accounting and analytical activities; Financial Investment Activities marketing; activities; food industries