Застосування фільтрувального завантаження на основі природного опалу у підготовці води для напоїв - Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Чуприна, Наталія Вікторівна; Шевченко, Ілля Володимирович (My University, 2015)
Досліджено та встановлено ефективность застосування під час кондиціювання води для виробництва напоїв досліджуваного фільтрувального завантаження природного опалу в одно- та багатостадійних системах фільтрації для попереднього та остаточного механічного фільтрування, часткової денітрифікації та знезалізнення.
Keywords: вода; фільтрація; технологія; очищення; природний мінерал; хімічна стійкість; механічні домішки; фильтрация; технология; очистки; природный минерал; химическая стойкость; механические примеси; water; filtration; technology; purification; natural mineral; chemical resistance; mechanical impurities; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства