Високобілковий хліб підвищеної засвоюваності - Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана Павлівна (My University, 2018)
Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів з підвищеною засвоюваністю білкової складової. Технічний результат полягає в отриманні високобілкових хлібобулочних виробів, що мають вищий ступінь засвоєння білка за рахунок складових екстракту бобівника трилистого. The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of high-protein bakery products with increased digestibility of the protein component. The technical result is to obtain a high-protein baked goods with a higher degree of assimilation of protein extract components by menyanthes.
Keywords: хліб; білок; засвоюваність; ізолят; клейковина; бобівник; bread; protein; assimilation; isolate; gluten; Menyanthes; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів