Інформаційні канали та потоки в системі економічної безпеки підприємств харчової промисловості - Іванюта, Тетяна Миколаївна (My University, 2014)
Функціонування системи економічної безпеки (СЕБ) підприємства передбачає пошук та аналіз інформації, виявлення небезпек та можливостей, пошук оптимальних шляхів реагування та захист об'єктів. Вся ця робота пов'язана з постійними значними інформаційними каналами та потоками. Functioning of economic security (EBS) provides enterprise search and analysis of information, identify threats and opportunities, the search for optimal ways to respond and protect objects. All this work is related to the constant great information channels and flows.
Keywords: економічна безпека; сучасні підприємства; харчова промисловість; economic security; modern enterprises; food industry; кафедра економіки і права