Оцінка обсягу корисної інформації в процесі планування ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій - Коваленко, Сергій Дмитрович; Хіврич, Олександр Васильович (My University, 2013)
Запропоновано один із підходів щодо оцінки обсягу корисної інформації в процесі планування ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, який базується на застосуванні інформаційних розрахункових задач та математичних моделей. A one approach to the estimation of useful information in planning emergency response, based on the use of information calculation tasks and mathematical models.
Keywords: надзвичайна ситуація; планування; оцінка; інформація; emergency; planning; estimation; information; кафедра екології та екоменеджменту