Чмут, Надія ОлександрівнаБандуренко, Галина МихайлівнаМарценюк, Олександр Степанович2013-11-052013-11-052009Патент на корисну модель № 45801 UA, МПК А23L 1/00 (2009.) Спосіб виробництва екстракту з плодів глоду / Чмут Н. О., Бандуренко Г. М., Марценюк О. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2009 06230 ; заявл. 16.06.2009 ; опубл. 25.11.2009, Бюл. № 22, 2009 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11001Спосіб виробництва екстракту з плодів глоду, що включає сортування, миття, інспекцію, дроблення, екстрагування, декантування та фільтрування, який відрізняється тим, що свіжу сировину попередньо заморожують, змішують з водою у співвідношенні 1:2 і екстрагують при температурі 75-80 °C протягом 10-15 хв.otherзмішування з водоюекстрагуванняекстракт з плодів глодузаморожуванняfreezingextractingmixing with wateran extract of hawthorn berriesкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняСпосіб виробництва екстракту з плодів глоду (Патент на корисну модель № 45801)Other