Федорович, Тетяна ОлександрівнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222019Федорович, Т. Фактори, що впливають на технологічні процеси виготовлення каші вівсяної швидкого приготування / Т. Федорович, О.Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч.1. – С. 116https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39298Для дослідження найбільш істотних причинно-наслідкових взаємозв’язків між факторами й наслідками під час виготовлення каші вівсяної швидкого приготування була складена діаграма Ісікави. Розроблена діаграма Ісікави дозволяє оцінити внутрішнє і зовнішнє середовища, які визначають рівень проведення не лише власне технологічних процесів, але й супутніх процесів які опосередковано впливають на формування якості харчової продукції. Глобальних проблем виробництво не виявлено. To study the most significant cause-and-effect relationships between factors and effects in the production of instant oatmeal, an Ishikawa diagram was drawn up. The developed Ishikawa diagram allows us to assess the internal and external environments that determine the level of not only the technological processes themselves, but also the related processes that indirectly affect the formation of food quality. No global production problems have been identified.каша швидкого приготуваннятехнологічний процесдіаграма Ісікавипричинно-наслідкові взаємозв’язкиinstant porridgetechnological processIshikawa diagramcause and effect relationshipsкафедра експертизи харчових продуктівФактори, що впливають на технологічні процеси виготовлення каші вівсяної швидкого приготуванняThesis