Інтенсифікація масообмінних процесів в системах транспортних потоків харчових виробництв - Соколенко, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Якимчук, Микола Володимирович; Лензіон, Сергій Валентинович; Шевченко, Олександр Юхимович (My University, 2009)
Наведена інформація, що стосується використання масових сил для інтенсифікації масо обмінних процесів в транспортних потоках. Provides information related to the use of mass forces to intensify mass transfer processes in the transport stream.
Keywords: форми поперечних перерізів трубопроводів; режими транспортування и масообміну; кінетична енергія потоку; вставки в трубопроводах; forms of cross sections of pipelines; transportation modes and mass transfer; kinetic energy flux; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки