Методи прийняття управлінських рішень - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2021)
Визначено сутність поняття “методи прийняття рішень”, обґрунтовано актуальність використання різних методів в підвищенні ефективності прийнятих рішень, розглянуто фактори, які впливають на вибір методів. The essence of the concept “decision-making methods” is determined, the relevance of the using various methods for increasing the effectiveness of decisions is substantiated, and the factors that influence the choice of methods are considered.
Keywords: методи; управління; управлінські рішення; керівник; methods; management; managerial decisions; manager; кафедра економіки праці та менеджменту