Бренд - як невід′ємна складова успішності функціонування готельного підприємства - Козаченко, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна (My University, 2021)
У роботі проаналізовано значення бренду в успішності функціонування готельних підприємств. The paper analyzes the importance of the brand in the success of hotel enterprises.
Keywords: бренд; готельно-ресторанний бізнес; дохід; brand; hotel and restaurant business; income; кафедра готельно-ресторанної справи