Сазоновa, Дарія ЮріївнаЛюлька, Олександр МиколайовичЛявинець, Георгій Михайлович2018-04-242018-04-242017Сазонова, Д. Ю. Вплив дієтичних добавок на структуроутворення солодких страв / Д. Ю. Сазонова, О. М. Люлька, Г. М. Лявинець // Научный взгляд в будущее. - 2017. - Выпуск 5, Том 2. - С. 42-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27144Мета досліджень полягала в розробці рецептур, технології та оцінці споживчих властивостей піноподібної солодкої страви «Повидлянка». Завдання дослідження включали розробку солодкої страви із заданими споживчими властивостями; дослідженні основних властивостей піни та особливостей її формування в залежності від додавання дієтичних добавок їх оптимальної концентрації в системі. The purpose of research was to develop recipes, technology assessment and consumer properties spumy desserts "Povydlyanka." Research objectives included developing a sweet dish with the set consumer properties; study the basic properties of the foam and features its formation based on adding dietary supplements to optimal concentration in the system.uk-UKфункціональні харчові продуктисолодкі стравипінапорошок кореня солодкиквітковий пилокfunctional foodsweet foodsfoampowder of licorice rootflower pollenкафедра готельно-ресторанної справиВплив дієтичних добавок на структуроутворення солодких стравArticle