Оперхальська, Марія ВіталіївнаКирпіченкова, Оксана МиколаївнаСтахурська, Лілія Вацлавівна2020-07-012020-07-012019Оперхальська, М. Інноваційний підхід до розроблення страв для спортивного харчування / М. Оперхальська, О. М. Кирпіченкова, Л. В. Стахурська // Modern engineering and innovative technologies. – 2019. - № 10, Т. 1. - С. 107-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31733В статті розглянуто розроблення борошняних страв підвищеної біологічної цінності з використанням протеїну для коктейлів. Споживання даних страв дозволить забезпечити спортсмена, або людину, що слідкує за своєю вагою, необхідною енергією і водночас притримуватись дієти із підвищеним вмістом білків. The article considers the development of flour dishes of high biological value with the use of protein for cocktails. Consumption of these dishes will provide the athlete, or a person who monitors their weight, the necessary energy and at the same time follow a diet high in protein.протеїнбіологічна цінністьфункціональна страваборошняна страваproteinbiological valuefunctional dishflour dishкафедра готельно-ресторанної справиІнноваційний підхід до розроблення страв для спортивного харчування.Article