Kuzmin, OlegIsaienko, VolodymyrKoretska, IrynaRakhmetov, DzhamalGuts, ViktorOliynyk, Svitlana2022-09-082022-09-082020Reducing ability of infusions from waste of spicy-aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages / O. Kuzmin, V. Isaienko, I. Koretska, D. Rakhmetov, V. Goots, S. Oliynyk // Ukrainian Journal of Food Science. – 2020. – Vol. 8. Is. 1. – Pp. 6–21. DOI: 10.24263/2310-1008-2020-8-1-3https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37943Метою дослідження є вивчення відновної здатності водно-спиртових настоїв з відходів пряно-ароматичної сировини у технології алкогольних напоїв. The aim of the research is to study the reducing ability of aqueous-alcoholic infusions from waste of aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапряно-ароматична сировинаантиоксидантокисно-відновний потенціалнастійspicy-aromatic materialsantioxidantredox infusionReducing ability of infusions from waste of spicy-aromatic raw materials in the technology of alcoholic beveragesArticle