Загородна, Олена ОлександрівнаСалюк, Анатолій Іванович2014-12-022014-12-022014Загородна, О. О. Актуальність впровадження системи HAССP в Україні / О. О. Загородна, А. І. Салюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 711.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18952Система НАССР є науково обґрунтованою, гарантує виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників. HACCP is scientifically sound, ensures production of safe products by identifying and controlling hazards.otherнебезпечні чинникихарчова продукціясистеми HAССPHazardfood productssystem HACCPкафедра екологічної безпеки та охорони праціАктуальність впровадження системи HAССP в УкраїніOther