Прелімінаринг, як засіб подолання нестачі кадрів на підприємстві - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2009)
Розглянуто значення прелімінарингу, як засобу подолання нестачі кадрів. Висвітлено методи та особливості застосування прелімінарингу. Описано програма стажування на підприємстві. The role preliminarynhu as a means of overcoming the shortage of personnel. Deals with methods and features of preliminarynhu. We describe the internship program at the facility.
Keywords: прелімінаринг; нестача кадрів; управління персоналом; HR; кафедра економіки праці та менеджменту