Зубченко, Віктор СергійовичРоманова, Зоряна МиколаївнаТкаченко, Любов ВолодимирівнаМаринченко, Лоліта Вікторівна2012-06-112012-06-112006Зубченко, В. С. Вплив магнітного поля на активність ферментних препаратів / В. С. Зубченко, З. М. Романова, Л. В. Ткаченко, Л. В. Маринченко // Харчова промисловість. - 2005. - Вип. 4. – С. 129-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1289Наведено результати дослідження впливу постійного магнітного поля на амілолітичну активність ферментних препаратів Термаміл і Сан-Супер. Визначено оптимальні значення постійного магнітного поля і тривалість його дії для підвищення стабільності при збільшенні амілолітичної активності досліджених ферментних препаратів.The results of studying the influence of a constant magnetic field on the amylase activity of enzyme preparations Termamil and San Super. The optimum value of the constant magnetic field and its duration of action for increasing stability with increasing amylase activity of investigated enzyme preparations.otherферметимагнітне полеактивністьамілолітична активністьfermetymagnetic fieldactivityamylase activityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив магнітного поля на активність ферментних препаратівArticle