Безрукава, Аліна Сергіївна2022-10-132022-10-132022Безрукава, А. С. Удосконалення технологічного процесу виробництва борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста для кафе : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Сергіївна Безрукава ; наук. керівник Андрій Володимирович Гавриш. – Київ, 2022. – 99 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38094otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїзаклад ресторанного господарствакафеорганізаційна структурасхема технологічного процесуконкурентоспроможністьінноваційні виробипорошок топінамбураУдосконалення технологічного процесу виробництва борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста для кафеOther