Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаДочинець, Інга ВікторівнаКовальчук, Світлана Степанівна2020-04-062020-04-062019Кирпіченкова, О. М. Розширення асортименту функціональних виробів у ресторанній індустрії / О. М. Кирпіченкова, І. В. Дочинець, С. С. Ковальчук // Практика і перспективи розвитку індустрії гостинності України : монографія. - Львів : ЛТЕУ, 2019. – С. 83https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30979Розроблення та впровадження нових продуктів кондитерського виробництва, багатих на білки, харчові волокна, вітаміни, мінеральні речовини. Для оптимізації харчування провідна роль належить функціональним продуктам харчування, з підвищеною харчовою цінністю за використанням природних біологічно активних добавок. Development and introduction of new confectionery products rich in protein, dietary fiber, vitamins, minerals. For optimization of nutrition the leading role belongs to functional foodstuffs, with the increased nutritional value by use of natural biologically active additives/інноваційний розвитокборошняні кондитерські виробихімічний складздорове харчуваннябілкихарчові волокнавітамінимінеральні речовиниприродні біологічно активні добавкирецептуривкиinnovative developmentflour confectionerychemical compositionhealthy nutritionproteinsdietary fibervitaminsmineralsnatural biologically active additivesformulationsкафедра готельно-ресторанної справиРозширення асортименту функціональних виробів у ресторанній індустріїArticle