Рижинко, А. В.Назар, Мар'яна Ігорівна2012-09-162012-09-162012Рижинко, А. В. Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг» / А. В. Рижинко, М. І. Назар // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 78 Міжн. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів. - 2012. - Ч. 1. - С. 312-313.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2592Представлено результати досліджень збагачення борошняних кондитерських виробів, у т.ч. бісквітних, фітокомпозиціями.uk-UKборошняні кондитерські виробимучные кондитерские изделияpastry productsбісквітний напівфабрикатфітокомпозиціїбисквитный полуфабрикатфитокомпозицииbiscuit semi-finished productphytocompositionsШляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг»Thesis