Державна підтримка інноваційної діяльності за умов глобалізацій них процесів - Богданович, Юлія; Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2014)
Глобалізаційні процеси торкаються всіх сфер життєдіяльності людини. Вони мають особливі прояви у сфері знань та інновацій. Глобалізація сприяє поширенню цих знать і досвіду у світовому масштабі. На локальному рівні вона дає можливість розширити розробку інновацій.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; глобалізація; innovation activities; globalization; кафедра маркетингу