Чередніченко, Олексій Олександрович2024-07-082024-07-082024Чередніченко, О. О. Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 7. Дослідження використання рідких кисломолочних продуктів у виробництві бездріжджових хлібобулочних виробів «окрайці» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Чередніченко Олексій Олександрович ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2024. – 90 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43891ukбездріжджовий хлібрідкий кисломолочний продуктхлібобулочні виробикомплексний показник якостіхліб з пшеничного борошнакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 7. Дослідження використання рідких кисломолочних продуктів у виробництві бездріжджових хлібобулочних виробів «окрайці»Other