Писарець, Ольга ПетрівнаДробот, Віра Іванівна2018-01-152018-01-152014Писарець, О. П. Вплив комплексних поліпшувачів на перебіг технологічних процесів та якість виробів з кукурудзяним борошном / О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси : збірник наукових праць. — 2014. — № 2. — С. 40-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26534Досліджено вплив комплексних поліпшувачів на перебіг технологічних процесів та якість готових виробів з продуктами переробки кукурудзи, встановлено їх оптимальне дозування. It was researched the baking additives influence on the course of processes and bread quality with corn processing products and established their optimal dosage to the weight of the composite mixture.uk-UKкомпозиційна сумішпшеничне борошнокукурудзяне борошнокомплексні поліпшувачікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcomposite mixturewheat flourcorn flourbaking additivesВплив комплексних поліпшувачів на перебіг технологічних процесів та якість виробів з кукурудзяним борошномArticle