Дьяченко, Олексій ВолодимировичЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2022-02-232022-02-232021Дьяченко, О. В. Розроблення технології отримання снеків із гарбуза / О. В. Дьяченко, Т. М. Левківська // Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених, 24 листопада 2021 р. – Чернігів : НУЧК ім. Т.Г. Шевченка, 2021. – С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37152В роботі досліджено можливість виробництва снеків із гарбуза. Розглянута технологія із застосуванням цукрового сирому концентрацією 30% з додаванням 5% сухого порошку імбиру та глазурування їх порошком, який також складається з цукрової пудри та порошку імбиру у співвідношенні 1:1.otherснекигарбузвиробництвоsnackspumpkinproductionкафедра технології консервуванняРозроблення технології отримання снеків із гарбузаThesis